Au castigat  60.000 €S-a incheiat al cincilea sezon al emisiunii ‘Dansez pentru tine’. Vineri seara, dansurile au fost complexe, iar emotiile, traite la maximum. Dupa 8 saptamani de spectacol, performanta si antrenamente, s-au desemnat castigatorii marelui premiu si al trofeului ‘Dansez pentru tine’. Perechea formata din Andreea Balan si Petrisor Ruge a iesit invingatoare si a castigat 60.000 de euro pentru micutul Stefanel Curugiu.


Locul 1
Andreea si Petrisor


Cu cel mai mare punctaj din partea juriului, acumulat timp de 8 saptamani de competitie, Andreea Balan si Petrisor Ruge au trecut si proba publicului, care i-a votat cu un procentaj de 39,11% pentru a primi marele premiu pentru Stefanel Curugiu, de 14 ani, un baiat extrem de sarac.


Locul 2
Adriela si Smiley


Perechea formata din Smiley si Adriela Morar s-a clasat pe locul al doilea. Ei au dansat pentru o fetita cu deficienta de auz, Diana Timar, de 11 ani, din Bistrita-Nasaud si au castigat pentru ea un premiu in valoare de 20.000 de euro. Diana poate acum sa intre in posesia unui aparat auditiv performant, care sa o ajute sa comunice si sa inteleaga mai bine ce se intampla in jurul ei.


Locul 3
Laura si Bogdan


Una dintre cele mai elegante perechi de la ‘Dansez pentru tine’, Laura Cosoi si Bogdan Boanta, s-a clasat pe locul al treilea. Ei au castigat un premiu de 15.000 de euro pentru Alin Suru, baietelul de 12 ani, din Iasi, fara copilarie si cu multe responsabilitati in familie. El spera sa aiba o viata mai usoara si un viitor mai bun.


Cristina Rus si-a lasat partenerii singuri


Au castigat  60.000 €Au castigat  60.000 €Cristina Rus (foto dreapta) nu a putut participa la editia de vineri a emisiunii ‘Dansez pentru tine’, din cauza unui concert pe care l-a sustinut vineri seara. In lipsa ei, cei doi parteneri pe care i-a avut de-a lungul timpului, Mihai Botezat si Bogdan Negrea, au dansat impreuna. Ei au primit de la organizatori 1.500 €, bani care vor merge catre Robert Migda, de 11 ani, un baietel orfan.


Adriela a suferit o cadere de calciu


Au castigat  60.000 €Adriela Morar, partenera de dans a lui Smiley, a suferit o cadere de calciu, din cauza efortului si a emotiilor acumulate pe parcursul desfasurarii concursului. Chiar in timpul jurizarii, dupa primul dans, Adrielei i s-a facut rau si a fost la un pas de lesin. Medicii au intervenit imediat si i-au administrat acesteia perfuzii cu glucoza pentru a-si putea reveni si a ramane in concurs pana la final. Partenera lui Smiley a reusit, totusi, sa revina pentru cel de-al doilea dans.


Acrobatii cu CRBL


Au castigat  60.000 €CRBL si Mirela Tiron au adus zambetul pe chipurile telespectatorilor PRO TV prin coregrafiile pline de energie si acrobatiile periculoase. Ei au castigat 6.000 de euro pentru Andreea Zubaru, de 7 ani, care isi doreste o proteza pentru picior, care sa o ajute sa mearga, sa danseze si sa lupte pentru viata. Micuta a suferit, in urma cu ceva vreme, un accident.


Toti participantii au fost recompensati


Andra si Cornel Ogrean s-au clasat pe locul 5 si au primit 5.000 de euro, la care s-au mai adaugat inca 10.000, premiul de popularitate. Banii au mers la Denis Tamplaru, un baietel de 11 ani, din Arad, care, in urma unui accident de circulatie, a ramas paralizat.

Delia Matache si Ionut Paval, care au trecut prin cinci dueluri istovitoare, s-au situat pe locul sase in clasamentul juriului si au primit 4.000 de euro pentru micutul Raul Neculai, de 8 ani, din Sibiu. Raul are nevoie de o proteza pentru manuta dreapta.

Alex Velea si Cristina Stoicescu au primit un premiu de consolare in valoare de 1.500 de euro, pentru micuta Cristina. Fetita are doar 11 ani si e foarte talentata la muzica, insa nu are posibilitati materiale.


Clasament final


1. Andreea Balan & Petrisor Ruge 60.000 €
2. Smiley & Adriela 20.000 €
3. Laura Cosoi & Bogdan Boanta 15.000 €
4. CRBL & Mirela Tiron 6.000 €
5. Andra & Cornel Ogrean 5.000 €   (+ 10.000 €, premiu de popularitate)
6. Delia Matache &  Ionut Paval 4.000 €
7. Alex Velea & Cristina Stoicescu 1.500 €
8. Cristina Rus & Mihai Botezat 1.500 €

După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
PARTENERI - GSP.RO
După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
HOROSCOP
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
RECOMANDĂRI