MENIU CAUTĂ

Autobuz al liniei 104, implicat într-un accident auto pe bulevardul Unirii din Capitală. Două persoane au suferit răni ușoare

Distribuie

Autobuz al liniei 104, implicat într-un accident pe bulevardul Unirii. Un autobuz al Regiei Autonome de Transport București (RATB), care circula pe linia 104, pe bulevardul Unirii, pe sensul dinspre Bulevardul Mircea Vodă către bulevardul Lucian Blaga, a fost implicat luni într-un accident rutier.

„Accidentul a avut loc in jurul orei 15.00, pe bulevardul Unirii, după intersecția cu strada Traian. Un autoturism marca Dacia Logan a virat brusc în fața autobuzului, fără se asigure, fiind acroșat de acesta și împins într-un autoturism parcat pe partea dreaptă a drumului. În urma impactului, șoferul mașinii staționate si un călător din autobuz au fost răniți ușor. Pasagerii au fost coborâți din mijlocul de transport în comun, care a rămas la fața locului, până la finalizare cercetărilor, apoi  a fost retras la autobază”, a precizat – pentru Libertatea – purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei, Andra Arsintescu, ne-a spus că „în urma accidentului, cele două persoane rănite ușor au fost duse la Spitalul Floreasca, pentru investigații medicale”.

La începutul lunii august, un autobuz RATB al liniei 601 a fost implicat într-un grav accident rutier în Capitală, pe Splaiul Independenței, în zona Sema Park.

Atunci, un taxi și un autoturism s-au ciocnit frontal, ricoșând în autobuzul care staționa la cap de linie, iar impactul s-a soldat cu doi morți și doi răniți.


CITEȘTE ȘI… Paradise Papers: paradisurile fiscale ale magnaților. Ce investiții are Regina Elisabeta a II-a în Insulele Cayman


 

Citește mai multe despre Accident, bulevardul unirii, dacia logan și RATB pe Libertatea.

Comentarii