De Simona David,

Autobuzele electrice vor avea 24 de locuri și vor fi introduse în circulație începând cu luna august. Potrivit Agerpres, biletele de călătorie cu aceste autobuze electrice nu ar trebui să fie mai scumpe decât biletele care se vând în prezent, pentru transportul public din municipiul Sibiu.

Primăria va cumpăra cinci vehicule electrice de transport public. Fiecare autobuz electric are o capacitate de 24 de locuri şi va fi dotat, printre altele, cu camere de supraveghere video şi Internet. Primăria va amenaja şase noi staţii de autobuz în zona centrală a Sibiului şi şase staţii de încărcări electrice. Proiectul costă 11,45 milioane de lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 10,04 milioane de lei, potrivit datelor furnizate de către Primăria Municipiului Sibiu.

Primarul Astrid Fodor a mai spus că autobuzele vor circula pe un ”traseu ecologic”, în centrul orașului, pentru a se descuraja folosirea mașinilor proprii.

Citeşte şi:

STS, după alerta falsă cu bombă de la mall-ul Veranda: Un apel de 8 secunde a mobilizat 100 de specialiști, care au evacuat 1.000 de oameni

Șase români de pe vasul Diamond Princess revin în România sâmbătă dimineață

Andreea Antonescu, amendată după un apel fals la 112. Ce s-a întâmplat

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite