Mergi direct la conținut »
Femeile din viața lui Adrian Iovan au încheiat războiul. Pe mâna cui rămâne casa din Otopeni
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Femeile din viața lui Adrian Iovan au încheiat războiul. Pe mâna cui rămâne casa din Otopeni

Fosta soție și cea care i-a fost iubită lui Adrian Iovan, pilotul decedat în 2014 într-un accident aviatic, sunt forțate, oficial, de judecători, să împartă aceeași casă.

De Maria Apostol,

Conflictul dintre Romanița Iovan și fosta iubită a pilotului Adrian Iovan, Mihaela Steriu, a ajuns în instanță la scurt timp după tragedia aviatică din 2014. Cele două femei s-au luptat din răsputeri pentru casa pilotului, din Otopeni, iar în ultimii doi ani deciziile judecătorilor le-au dat frisoane amândurora. Și asta pentru că fiecare a sperat până în ultima clipă că va dobândi vila de aproape 300.000 de euro. Casa a fost construită de Adrian Iovan în perioada relației cu medicul Mihaela Steriu, cea care le-a spus judecătorilor că a contribuit financiar la această investiție.

De cealaltă parte, Romanița Iovan a invocat că fiul ei merită să moștenească jumătate din casă. Ultima decizie a judecătorilor a venit, în urmă cu doar câteva zile, în defavoarea amândurora, fiind practic obligate să împartă același acoperiș. Magistrații Tribunalului Buftea au decis ca fiul Romaniței să primească parterul casei, în vreme ce Mihaela Steriu s-a ales cu etajul vilei.

Decizia judecătorilor de la Tribunalul Buftea este definitivă. Acum, mai există varianta ca una dintre ele să-și vândă partea de vilă sau s-o vândă integral și să împartă banii, pentru că șansele să locuiască laolaltă sunt aproape nule, ținând cont câte procese au derulat pentru această casă. Și nu doar atât.

Romanița Iovan, bună de plată

Judecătorii au decis ca Romanița să-i plătească cheltuielile de judecată celei care a fost iubita lui Adrian Iovan.

Creatoarea de modă mai are un proces greu de purtat, cu Casa de Pensii Ilfov, care încearcă să obțină o sumă importantă de bani de la ea. Fiul ei, Albert, ca urmaș, a fost forțat să dea înapoi 300.000 de lei, bani pe care i-a încasat retroactiv, echivalentul unei restanțe din pensia pilotului. Acest proces este încă în desfășurare, asta după ce în primă instanță judecătorii au admis ca Romanița să returneze suma încasată de fiul ei.

Pe 20 ianuarie 2014, avionul BN52 care decolase din Bucureşti pentru a ajunge la Oradea s-a prăbuşit în jurul orei 16.00. La bord se aflau 7 persoane: medicii Sorin Ianceu, Valentin Calu, Radu Zamfir şi Cătălin Pivniceru, studenta Aura Ion, pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

Citește și: Ar putea plăti greşelile tatălui! Moştenire grea pentru copiii lui Adrian Iovan, găsit vinovat pentru accidentul de avion din Apuseni

Close
Închide
  Close