MENIU CAUTĂ

Avion prăbușit în Elveția. Mai multe persoane și-au pierdut viața

Distribuie

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuși, sâmbătă într-o pădure din Elveția, iar persoanele aflate la bord și-au pierdut viața, scrie Reuters.

Accidentul s-a produs într-o zonă inaccesibilă din munţii Rengg, în cantonul Nidwalden din centrul Elveţiei, iar în urma impactului aeronava a luat foc și a produs un incendiu de vegetație.

”Înainte ca salvatorii să poată ajunge la locul prăbuşirii, un incendiu care s-a întins peste întreaga zonă împădurită a trebuit să fie stins cu ajutorul unui elicopter”, a transmis poliția elvețiană.

Deocamdată nu se cunoaște numărul celor aflați la bor și nici identitatea acestora.

Cauza prăbuşirii avionului face obiectul unei anchete lansate de poliţia elveţiană.

Ca urmare a accidentului, autoritățile au amânat o show aviatic care urma să aibă loc pe muntele Stanserhorn, nu departe de locul accidentului. „OldtimAIR Flugparade” va avea loc pe 15 septembrie.

Tot sâmbătă, două avioane s-au ciocnit în zbor în județul Suceava. Unul dintre piloți a murit, iar celălalt se află în stare foarte gravă, fiind transportat la Iași. Accidentul aviatic s-a produs în timpul antrenamentului pentru show-ul aviatic de la Suceava. Avioanele aparțin firmei timișorene Skybolt of Romania și efectuau un exercițiu de antrenament pentru mitingul aviatic Suceava Air Show.


Citește și: Cine sunt cei doi piloți implicați în accidentul aviatic de la Suceava. Aveau mii de ore de zbor la manșă


 

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI!, avion și Elveția pe Libertatea.

Comentarii