Mergi direct la conținut »
Avion prăbușit în Elveția. Mai multe persoane și-au pierdut viața
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Avion prăbușit în Elveția. Mai multe persoane și-au pierdut viața

Avion prăbușit în Elveția. Mai multe persoane și-au pierdut viața

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuși, sâmbătă într-o pădure din Elveția, iar persoanele aflate la bord și-au pierdut viața, scrie Reuters.

Accidentul s-a produs într-o zonă inaccesibilă din munţii Rengg, în cantonul Nidwalden din centrul Elveţiei, iar în urma impactului aeronava a luat foc și a produs un incendiu de vegetație.

”Înainte ca salvatorii să poată ajunge la locul prăbuşirii, un incendiu care s-a întins peste întreaga zonă împădurită a trebuit să fie stins cu ajutorul unui elicopter”, a transmis poliția elvețiană.

Deocamdată nu se cunoaște numărul celor aflați la bor și nici identitatea acestora.

Cauza prăbuşirii avionului face obiectul unei anchete lansate de poliţia elveţiană.

Ca urmare a accidentului, autoritățile au amânat o show aviatic care urma să aibă loc pe muntele Stanserhorn, nu departe de locul accidentului. „OldtimAIR Flugparade” va avea loc pe 15 septembrie.

Tot sâmbătă, două avioane s-au ciocnit în zbor în județul Suceava. Unul dintre piloți a murit, iar celălalt se află în stare foarte gravă, fiind transportat la Iași. Accidentul aviatic s-a produs în timpul antrenamentului pentru show-ul aviatic de la Suceava. Avioanele aparțin firmei timișorene Skybolt of Romania și efectuau un exercițiu de antrenament pentru mitingul aviatic Suceava Air Show.


Citește și: Cine sunt cei doi piloți implicați în accidentul aviatic de la Suceava. Aveau mii de ore de zbor la manșă


 

 
 
Close
Închide
  Close