Mergi direct la conținut »
Barack Obama ar putea să prezinte o emisiune la Netflix

Barack Obama ar putea să fie moderatorul unei emisiuni realizate de Netflix. Fostul președinte american se află în negocieri cu platforma de streaming. Nu doar el, însă, ci și soția sa, Michelle  Obama, relatează CNN.

Soții Obama ar putea să producă o „serie de emisiuni de impact”, care vor avea ca subiect principal povești americane care pot să inspire. Soții Obama se află în negocieri, însă detalii despre ce ar putea aceștia să realizeze au ieșit la iveală. Astfel, Barack Obama ar putea să modereze emisiuni despre subiecte care au dominat mandatele sale de președinte, precum reforma sănătății, schimbările climatice.

Totodată, Michelle Obama ar putea să discute despre subiecte legate de alimentație și mișcare, având în vedere că aceasta a fost inițiatoarea campaniei „Let’s Move”, care promova un stil de viață mai sănătos.

Negocierile nu au fost încă finalizate, astfel că anunțul oficial se lasă așteptat. Un purtător de cuvânt a refuzat că comenteze subiectul, potrivit sursei citate. Cu toate acestea, un contract cu soții Obama ar putea să fie o reușită uriașă pentru platforma de streaming, care are 117 milioane de utilizatori la nivel mondial și care a fost aplicația cu cele mai mari venituri în 2017.


Citește și: VIDEO/ Stresul examenelor cauzează erupții foarte puternice pe corp. Aproape jumătate dintre bolile pielii sunt agravate de stres


Close
Închide
  Close