Mergi direct la conținut »
Barack Obama și Donald Trump s-au atacat reciproc, cu discursuri tăioase. “Îmi pare rău, m-am uitat , dar am adormit”
Ştiri Libertatea > Ştiri > Barack Obama și Donald Trump s-au atacat reciproc, cu discursuri tăioase. “Îmi pare rău, m-am uitat , dar am adormit”

Barack Obama și Donald Trump s-au atacat reciproc, cu discursuri tăioase. “Îmi pare rău, m-am uitat , dar am adormit”

Barack Obama și Donald Trump s-au atacat reciproc. Fostul lider, care se află  în campania pentru alegerile legislative din noiembrie,  a criticat dur politica urmaşului său la Casa Albă. Trump spune că discursul fostului preşedinte l-a făcut să adoarmă.

”Ce s-a întâmplat cu partidul republican? Principiul lor central, în politica externă, era lupta împotriva comunismului. Iar acum ei încearcă să facă pe placul fostului şef al KGB-ului!”, a spus fostul președinte american.

Obama a vorbit şi despre recentul articol din New York Times care a făcut valuri în toată lumea. În editorialul respectiv, un oficial din Administraţia Trump susţine, sub protecţia anonimatului, că face parte din aşa-numita „rezistenţă de la Casa Albă”, un grup care sabotează deciziile greşite ale preşedintelui.

”Pretenţia că totul va fi OK pentru că sunt oameni, în interiorul Casei Albe, care, în secret, nu execută ordinele preşedintelui. Asta nu înseamnă că îl ţin în frâu”, a mai afirmat Obama. ”Îmi pare rău, m-am uitat , dar am adormit. Mi s-a părut foarte bun, foarte bun pentru somn”, a spus Trump, potrivit Observator.tv.

Citește și

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO

 

 

 

Close
Închide
  Close