MENIU CAUTĂ

Barack Obama a vorbit cu Donald Trump la telefon, după ce acesta a câștigat alegerile

Distribuie

Barack Obama și Donald Trump au vorbit la telefon, după ce miliardarul a reușit să câștige alegerile prezidențiale. Managerul campaniei republicane a ținut să anunțe că actualul lider de la Casa Albă l-a sunat pe Trump și că aceștia au avut o conversație excelentă, relatează CNN.

LIVE TEXT | Donald Trump este noul președinte al SUA

Casa Albă nu a comentat până acum rezultatele alegerilor prezidenţiale. Cu toate acestea, reprezentanţii administraţiei prezidenţiale au anunţat că Barack Obama se va întâlni săptămâna aceasta cu noul preşedinte ales pentru a discuta despre tranziţia puterii în Statele Unite.

Barack Obama a susţinut campania prezidenţiabilă a democratei Hillary Clinton şi a participat împreună cu soţia sa la numeroase evenimente de campanie ale fostului secretar de stat. Preşedintele i-a predat în mod simbolic ştafeta lui Hillary Clinton la evenimentul de campanie din Pennsylvania. Totodată, pe parcursul campaniei electorale, Barack Obama l-a atacat de mai multe ori pe Donald Trump, despre care a spus că nu este capabil să conducă SUA.

Sumar:

Citește mai multe despre Barack Obama pe Libertatea.

Comentarii