Mergi direct la conținut »
Bărbat de 30 de ani, lovit mortal pe DN 1A, în Mogoşoaia. Traficul a fost blocat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bărbat de 30 de ani, lovit mortal pe DN 1A, în Mogoşoaia. Traficul a fost blocat

Moarte fulgerătoare pentru un tânăr în vârstă de 30 de ani, vineri dimineața, în zona localității Mogoșoaia. Acesta a fost lovit în plin de o mașină, după ce a traversat neregulamentar.

Circulația rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN 1A, în zona localităţii Mogoşoaia, judeţul Ilfov, în apropierea intersecţiei cu Centura Bucureşti, soldat cu moartea unui tânăr de 30 de ani. Bărbatul în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost resuscitat, însă din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Traficul se desfăşoară pe un fir alternativ, pe DN 1A, în zona localităţii Mogoşoaia, judeţul Ilfov. În apropierea intersecţiei cu Centura Bucureşti, un pieton care traversa neregulamentar drumul public a murit după ce a fost lovit de un autoturism, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Un accident mortal a avut loc și în urmă cu doi ani, pe centura Bucureștiului, pe raza localității Otopeni , când un pieton și-a pierdut viața, după ce a traversat neregulamentar.

Citește și

Centenar Solidar: Regatul lor pentru o plapumă. În Teleorman, am găsit familia care nu există pentru Protecția Socială! / VIDEO

 

Close
Închide
  Close