Mergi direct la conținut »
Bărbat de 91 de ani, acuzat că hărțuiește fetele de la un liceu din Eforie. Poliția l-a ridicat, pentru alte abateri
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat de 91 de ani, acuzat că hărțuiește fetele de la un liceu din Eforie. Poliția l-a ridicat, pentru alte abateri

Bărbat de 91 de ani, acuzat că hărțuiește fetele de la un liceu din Eforie. Poliția l-a ridicat, pentru alte abateri

Un bătrân de 91 de ani este acuzat că hărțuiește constant fetele de la un liceu din Eforie. Individul în vârstă a fost ridicat de polițiști, dar pentru alte fapte, mai precis abateri la legea rutieră pe care le-ar fi comis tocmai când acosta tinerele de liceu. Polițiștii nu au luat deocamdată nici un fel de măsură cu privire la acuzațiile tinerelor, dar susțin că au demarat deja cercetările cu privire la acestea.

De Mihai Niculescu,

Situația incredibilă a devenit publică după ce o fată a scris pe Facebook că nu mai suportă ca respectivul să îşi tot facă apariţia în zona Liceului Carmen Sylva din Eforie. Acesta ar veni acolo de ani de zile.

Această persoană ne urmăreşte zi de zi şi strigă după noi: ‘Haideţi, fetelor, urcaţi în maşină sau ‘Cât luaţi pe oră?. Ieri, la ora 17.10 l-a oprit Poliţia fiindcă a întors maşina peste linia continuă, pentru a veni spre noi, dar în legătură cu cele semnalate de noi, poliţiştii nu au făcut nimic”, a relatat tânăra, potrivit replicaonline.ro.

Spusele ei au fost confirmate de o altă elevă, care a spus că respectivul bărbat le-ar hărţui aşa de ani de zile pe toate liceenele de la Carmen Sylva.

Polițiștii au confirmat că l-au oprit în trafic pe bătrânul de 91 de ani după ce l-au văzut întorcând peste marcajul longitudinal continuu. A primit o sancţiune de 8 puncte de penalizare.

În legătură cu situaţia prezentată în spaţiul public (acuzaţiile formulate de tinere – n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Eforie au demarat verificări pentru stabilirea veridicităţii aspectelor sesizate şi stabilirea împrejurărilor, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale ce se impun”, au declarat, reprezentanţii IPJ Constanţa.


Citește și: Cum își tratează familia Dragnea angajații. Fost muncitor al Fermei Salcia: „Sunt cel mai nenorocit, eu nu am nici un drept”


 

 
 
Close
Închide
  Close