Mergi direct la conținut »
Bărbat din București, găsit inconștient după ce ar fi fost lovit de un copac
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Bărbat din București, găsit inconștient după ce ar fi fost lovit de un copac

Un bărbat de 32 de ani a fost găsit inconștient, după ce ar fi fost lovit de crengile unui copac pe o stradă din sectorul 6 din București. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Elias.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, pe strada Ceahlău, unde un echipaj SMURD a fost intervenit pentru a prelua un bărbat găsit inconștient.

Reprezentanții ISU București-Ilfov spun că este posibil ca victima să fi fost lovită de crengile unui copac. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală.

Tot astăzi, o femeie a fost grav rănită la cap, în București, fiind surprinsă de căderea unui copac încărcat cu gheață. Accidentul a avut loc în jurul prânzului, în sectorul 3 al Capitalei, pe strada Jean Steriadi.

De cinci ori mai multe apeluri la numărul de urgență au fost înregistrate până sâmbătă la prânz, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență a solicitat populației să nu mai reclame la 112 situațiile cu pomi căzuți, decât dacă sunt răniți oameni.

Efectele codului portocaliu de polei emis de meteorologi vineri seară își fac simțite prezența și sâmbătă dimineață. În Capitală, ISU a intervenit, în ultimele zece ore, la 115 solicitări în urma fenomenelor meteorologice. Mai multe persoane au ajuns la spital cu suspiciuni de fracturi, luxaţii și entorse.


Citește și Cu 3 stenturi la inimă, Jean Paler încalcă sfatul medicilor, din cauza sărăciei. Muncește mult, nu se odihnește și mănâncă aiurea


 

 

Close
Închide
  Close