Mergi direct la conținut »
Bărbat mort, găsit agățat în gardul unei biserici din Galați. Era dezbrăcat și avea lovituri la cap
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat mort, găsit agățat în gardul unei biserici din Galați. Era dezbrăcat și avea lovituri la cap

Bărbat mort, găsit agățat în gardul unei biserici din Galați. Era dezbrăcat și avea lovituri la cap

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, agăţat de gardul care separă un cimitir din Galaţi de biserica din apropiere. Era dezbrăcat și avea lovituri la cap, iar - potrivit anchetatorilor - victima era un om fără adăpost, care își trăia zilele pe străzile din oraș.

De Dragoș Tănase,

Poliţiştii, împreună cu un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au deschis o anchetă şi nu exclud varianta unei crime, dar nici a unui accident nefericit.

Există și varianta ca bărbatul să fi încercat să sară gardul, însă a rămas blocat. Apoi, a încercat să se elibereze de haine, pentru a scăpa, dar s-a lovit puternic în zona capului.

Autopsia şi celelalte probe adunate la dosar vor stabili cauza exactă a morții sale.

„Un echipaj SMURD a intervenit pentru un bărbat, care atârna de gardul unei biserici, îmbrăcat foarte sumar, aproape gol. Colegii mei au constatat decesul. Bărbatul se afla cu capul în jos, într-o poziţie destul de vicioasă. Probabil a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral şi a traumatismului de coloană cervicală”, a declarat  dr. Angel Trifan, medic şef UPU-SMURD Galaţi, citat de Monitorul de Galați.

Recent, trei oameni au fost găsiți morți într-un apartament din Galați. Află cine a făcut descoperirea macabră!

Tot zilele acestea, alți doi bărbați, care erau frați, au murit de frig într-o casă neîncălzită din Galați. Cei doi au băut și nu au mai apucat să facă focul.

FOTO – monitoruldegalati.ro


Citește și… Miniona Nicole Cherry are probleme cu silueta, la doar 20 de ani: „Unu, două kg, la mine se văd imediat”


 

Close
Închide
  Close