Mergi direct la conținut »
Bărbat din Vaslui mort într-un accident provocat de șoferii care făceau liniuțe
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat din Vaslui mort într-un accident provocat de șoferii care făceau liniuțe

Bărbat din Vaslui mort într-un accident provocat de șoferii care făceau liniuțe

Un bărbat din Vaslui a murit într-un accident provocat de doi șoferi care făceau liniuțe. Șoferului i-a apărut brusc în față o mașină care mergea cu viteză extrem de mare și nu a mai putut evita impactul. Însă, tânărul care a provocat accidentul a scăpat cu doar câteva vânătăi.

De Mihai Niculescu,

Cei doi tineri  se întreceau pe șosea sâmbătă dimineață, în jurul orei 6.00. Accidentul a avut loc pe raza comunei Băcani.

Impactul a fost inevitabil, iar victima, un inginer a fost, pur si simplu, strivit, relatează vremeanoua.ro.

La fata locului au venit,în scurt timp, ambulanta, dar și pompierii de la descarcerare. După ce salvatorii au scos victima dintre fiarele contorsionate, aceștia au constatat ca aceasta avea leziuni extrem de grave. Din primele cercetări, se pare ca tânărul care a produs accidentul era antrenat într-o întrecere ilegala cu mașini. Acesta a scăpat nevătămat, cu doar câteva contuzii.

Sursa foto: vremeanoua.ro


Citește și: DNA l-a chemat să le arate procurorilor „împărțirea la 3” pe Claudiu Georgescu, cel surprins de Libertatea când cerea șpagă din fonduri europene


 

Close
Închide
  Close