Mergi direct la conținut »
Bărbat lovit de un motostivuitor, la Cisnădie. Are toracele strivit și mai multe coaste fracturate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bărbat lovit de un motostivuitor, la Cisnădie. Are toracele strivit și mai multe coaste fracturate

Bărbat lovit de un motostivuitor, la Cisnădie. Are toracele strivit și mai multe coaste fracturate

Un bărbat de 56 de ani a fost lovit de un motostivuitor, în această dimineață, la o firmă din oraşul Cisnădie, au informat reprezentanţii Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sibiu şi cei ai Inspectoratului  pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

De Dragoș Tănase,

„ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD în localitatea Cisnădie, strada Transilvaniei, pentru acordarea asistenţei medicale unui bărbat de aproximativ 56 ani cu plagă delabrantă gambă și fracturi la coaste. Bărbatul a primit asistenţă medicală şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Sibiu. Plaga delabrantă reprezintă rezultatul unui traumatism prin strivire (toracele – n.r.)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, citată de Ora de Sibiu.

Bărbatul a fost lovit de un motostivuitor care era condus de un alt angajat în vârstă de 55 de ani, după ce a dat cu spatele fără să fie atent.

„Ambii sunt angajaţi ai firmei, erau în timpul serviciului. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Elena Welter.

Bărbatul de 56 de ani care a fost lovit de un motostivuitor la o firmă din oraşul Cisnădie are fracturi la coaste şi toracele strivit şi va fi operat la piciorul drept, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, Decebal Toderiţă.

La sfârșitul lunii trecute, a avut loc un accident de muncă și la Mina Vulcan. Atunci, un tânăr de 30 de ani a fost surprins de o surpare de cărbune.

FOTO – auto-bild.ro (Arhivă)


Citește și… Bărbat de 30 de ani, găsit înecat într-un pârâu din Cisnădie

Sentință definitivă: Mega Image plătește 500.000 de lei angajatului călcat cu motostivuitorul!

Kaufland, obligat să plătească daune de 100.000 de lei unei angajate. De ce au luat judecătorii această decizie


 

Close
Închide
  Close