UPDATE, ora 15.00 – Potrivit martorilor, bucureșteanul de 43 de ani care a murit înecat la Eforie Nord intrase în apă ca să-și salveze fiul și nepotul. Aceștia intraseră în mare, deși pe litoral este arborat steagul rosu din cauza valurilor puternice și a curenților.


Vor să profite la maximum de minivacanța de Rusalii, chiar dacă asta înseamnă să plătească cu viața. Este vorba despre localnicii și turiștii aflați pe litoralul românesc, care nu au ținut cont de vântul puternic, de valuri și de curenții foarte puternici.

Bărbat mort la Eforie Nord

În weekend-ul de dinaintea Rusaliilor, echipele de salvare au intervenit în stațiunea Mamaia, la două persoane care au fost scoase din apă înainte de a se îneca.

UPDATE/ Bărbatul care a murit înecat la Eforie Nord intrase în apă ca să-și salveze fiul și nepotul

Luni, a doua zi de Rusalii, a fost solicitat ajutorul echipajelor medicale pe plaja din Eforie Nord. Aici, alte două persoane au intrat în apă, fiind scoase de martori după ce au început să strige după ajutor.

Una dintre ele era în stare de inconștiență, echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Județean încercând să îl resusciteze, dar fără succes. Bărbatul mort în Eforie are 43 de ani și este din București.

Salvamarii au arborat steagul roșu pe litoral, de Rusalii, din cauza vântului puternic, în special la Mamaia şi Constanţa, dar și în stațiunile din sud este pericol.


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia:

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche:


Citește și: INFOGRAFIE | Unde sunt investiţi banii din Pilonul II de pensii: Primăria Capitalei, Ministerul Finanţelor, Romgaz şi Volkswagen, printre beneficiarii contribuţiilor