Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Bărbatul care a evadat de la Judecătoria sectorului 3 a fost prins după 24 de ore
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Bărbatul care a evadat de la Judecătoria sectorului 3 a fost prins după 24 de ore

VIDEO/ Bărbatul care a evadat de la Judecătoria sectorului 3 a fost prins după 24 de ore

Bărbatul care a evadat de la Judecătoria sectorului 3 a fost prins după 24 de ore. Acesta a fost depistat pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei şi în prezent se află în custodia DGPMB.

Luni, un bărbat reţinut pentru furt a evadat din sediul Judecătoriei sectorului 3, autorităţile solicitând sprijin pentru găsirea lui.

Seica Ioan Valentin, de 39 de ani, era reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi fusese prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

” În urma activităților informativ-operative desfășurate de Serviciul Investigații Criminale din Politia Capitalei si politiștii Sectorului 3, bărbatul care a evadat a fost depistat pe o strada din sectorul 3. Era singur si nu a opus rezistență. Urmează să fie prezentat instanței, Judecatoria Sector 3, pentru ca magistratii sa se pronunte asupra propunerii de arestare preventivă formulate de parchet cu privire la infracțiunea de furt. Ulterior va fi condus și la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 3 pentru audiere cu privire la infractiunea de evadare”, anunță Poliția Capitalei.

Citește și

etre Daea este ministru doar pentru porcii sănătoși. Pe cei bolnavi de pestă îi aruncă în curtea ANSVSA

Close
Închide
  Close