UPDATE: 05.09. Bărbatul cu suspiciune de leptospiroză a decedat la spitalul din Iași în această dimineață. Medicii botoșăneni au suspectat prezența leptospirozei, acesta fiind trimis cu ambulanța la Iași la Spitalul de Boli Infecțioase, unde starea bărbatului a început să se înrăutățească de la o oră la alta. Aceștia au declarat decesul chiar în momentul în care laboratorul a infirmat leptospiroza în organismul acestuia. În prezent se suspectează prezența unui hanta virus, sau a febrei hemoragice, potrivit botoșani.ro.

Bărbatul din Botoșani, de meserie instalator, a fost internat în cursul zilei de luni. Acesta a fost transferat la Iași după ce medicii din Botoșani au bănuit că acesta are leptospiroză.

Urmează ca analizele de laborator să confirme diagnosticul. Bărbatul era într-o stare destul de gravă, cu o insuficienţa hepato-renală gravă, potrivit Mediafax, care citează surse medicale.

Leptospiroza este o boală infecţioasă acută care se manifestă prin febră, intoxicaţie, cefalee, dureri musculare, mai ales la gambe, afectarea rinichilor, a ficatului, sistemului nervos şi cardiovascular. Sursa de infecţie o constituie şobolanii şi alte rozătoare.

Citeşte şi:

Altercație violentă în Argeș. Trei bărbați, reținuți pentru tentativă de omor. Un tânăr, în stare gravă

Un român stabilit în Italia se zbate între viață și moarte după un accident la locul de muncă

Un tânăr aflat în drumeție pe munte a fost atacat de un roi de viespi. A fost preluat de medici în șoc anafilactic

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența
GSP.RO

Leonard Doroftei, prins de coronavirus în Canada: „E bine, dar românii au farmecul lor” » Cum își câștigă existența

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate