MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2011 10:25

Băsescu de acum îl atacă pe Băsescu din 2006 Vezi cum e posibil!

Distribuie

Pe 18 decembrie 2006, în discursul din faţa parlamentului  în care a condamnat comunismul, Traian Băsescu spunea: “Principalele acţiuni criminale menţionate în Raport (raportul Tismăneanu, n.r.) şi pe care ţin să le amintesc aici, ca argument pentru această prea-mult amânată condamnare sunt următoarele:

1.  abandonarea intereselor naţionale prin servilism în relaţia cu URSS, după impunerea guvernului-marionetă condus de Petru Groza (6 martie 1945). În felul acesta a debutat o perioadă care a dus la întârzierea istoriei noastre cu câteva decenii.
2.  anihilarea statului de drept şi a pluralismului prin înscenări şi fraude, mai ales după furtul alegerilor din noiembrie 1946.
3.  distrugerea partidelor politice şi a continuităţii constituţionale a statului român, prin abdicarea forţată a Regelui Mihai.  

Aseară, la B1 TV, preşedintele Băsescu a spus că  abdicarea regelui Mihai fost un act de trădare a interesului naţional al Romaniei.  )…) Doar pentru că unul a fost slugă la rusi şi a lăsat ţara prin abdicare îl iertăm  de toate pacatele?”.

Sursa: presidency.ro

Citește mai multe despre Regele Mihai întâi al României pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii