14 Sep. 2017 09:25 , de Valentina Postelnicu

Băsescu: Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale

Distribuie

Liderul PMP Traian Băsescu a anunțat pe pagina de Facebook, după incidentul în care senatorul USR Mihai Goțiu a fost lovit în față de Mirel Palada, în pauza unei emisiuni TV, că nu va mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale.

”Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale. Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a scris Traian Băsescu.

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost lovit cu pumnul de sociologul Mirel Palada, în pauza publicitară a unei emisiuni la B1 TV. Totul a pornit după o dispută verbală pe care cei doi au avut-o în timpul dezbaterii. 

După ce în timpul primei părți a emisiunii Talk B1, moderate de Nadia Ciurlin, s-au contrat puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței.

Citește și: VIDEO/ ”Comorile” din cea mai veche farmacie a Bucureștiului. E plină de obiecte ce te ”transportă” în altă epocă

Loading...
Comentarii