De Răzvan Mihalașcu,

Altercația a avut loc duminică, 10 noiembrie. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum cel puțin 15 bărbați se amenință, în timp ce pe stradă trec părinți cu copii mici.

Timp de aproape patru minute, indivizii dau impresia că sunt pe cale de a începe să se bată, conform observator.tv.

Unul dintre scandalagii pulverizează, la un moment dat, spray lacrimogen, iar un altul este filmat cum flutură o macetă. În acel moment trecea pe stradă o femeie ținând de mănă doi copii.

Unul dintre bărbați ascunde la spate o macetă / sursă foto: captură video

Atenţie! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

În urma scandalului, poliţiştii din Cluj au reţinut şapte bărbaţi, conform clujust.ro.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție au identificat, depistat și reținut 7 bărbați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Conform probatoriului administrat, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 16:45, cei în cauză – bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, din Cluj-Napoca, Florești și Iara, au fost implicați într-o altercație într-un local public de pe strada Dâmboviței, din Cluj-Napoca.

Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, precum și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Cei în cauză vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Citeşte şi:

“Păzitorii” Coloanei lui Brâncuși. Cum se luptă fiica inginerului care a ridicat monumentul să spună povestea anilor în care tatăl ei a lucrat cu genialul Constantin Brâncuși

Patru concluzii desprinse din primul tur al alegerilor prezidențiale despre profilul electoratului din România

Are o proteză în loc de mâna dreaptă și i se spune „tatuatorul cyborg”! Cum arată tatuajele desenate de artistul francez care și-a pierdut un braț, dar s-a reinventat

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri