Mergi direct la conținut »
VIDEO | O femeie gravidă, care purta hijab, a fost lovită cu sălbăticie într-o cafenea. Imagini cutremurătoare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | O femeie gravidă, care purta hijab, a fost lovită cu sălbăticie într-o cafenea. Imagini cutremurătoare

VIDEO | O femeie gravidă, care purta hijab, a fost lovită cu sălbăticie într-o cafenea. Imagini cutremurătoare

Un bărbat a atacat din senin o femeie musulmană gravidă, într-o cafenea din Parramatta, Sydney, Australia.

De Petre Dobrescu,

Bărbatul a intrat în cafenea și a văzut la o masă trei femei musulmane. Agresorul le-a adresat câteva cuvinte, apoi a năvălit cu pumnii pe femeia gravidă, lovind-o sălbatic în cap, a notat Nine News.

După ce femeia a picat la pământ, respectivul a călcat-o pe cap. În tot acest timp, bărbatul a adresat și cuvinte grele la adresa musulmanilor.

Rana Elasmar, în vârstă de 31 de ani, gravidă în 38 de săptămâni, a făcut un apel către australieni să protejeze oamenii nevinovați de atacuri rasiale și religioase.

„Nu e în regulă cum cineva crede că are dreptul să abuzeze un alt om. Arată lipsă de umanitate. Arată slăbiciune”, a scris victima pe contul ei de Facebook.

„Nu vreau ca un astfel de atac să se mai repete vreodată asupra altcuiva. Aș vrea să trăiesc într-o lume în care oamenii sar să-i apere pe cei care sunt victimele unor astfel de acțiuni și să le apere pe victime”, a mai spus femeia agresată.

„Nu putem lăsa astfel de acțiuni să devină normale și să rămânem tăcuți”, a cerut Rana.

Close
Închide
  Close