Mergi direct la conținut »
Bătrân de 84 de ani din Vaslui, arestat pentru agresarea sexuală a unei fetițe de opt ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bătrân de 84 de ani din Vaslui, arestat pentru agresarea sexuală a unei fetițe de opt ani

Bătrân de 84 de ani din Vaslui, arestat pentru agresarea sexuală a unei fetițe de opt ani

Un bătrân de 84 de ani a fost arestat pentru agresarea sexuală a unei fetițe de opt ani, în Vaslui. Oroarea s-a petrecut în comuna Tutova, unde individul a ademenit-o pe fată cu cinci lei pentru o înghețată, iar actele obscene s-au consumat pe marginea drumului.

De Mihai Niculescu,

Individul de 84 de ani a fost prins chiar în timpul perversiunilor de către mai mulți șoferi, care l-au imobilizat și au chemat poliția.

Bătrânul și-a petrecut aproape toată ziua la magazinul din centrul comunei, urmărind în special copiii de scoală primară. Într-un final a ochit o fetită în vârstă de 8 ani, care venise la magazin pentru a-și cumpăra ceva dulce, relatează vremeanoua.ro.

Bătrânul de 84 de ani i-a promis că-i dă 5 lei, pentru o înghețată. Copila a acceptat, iar apoi l-a însoțit pe bărbat la marginea satului, unde acesta a dezbrăcat-o apoi a început să o atingă în zonele intime. Mai multi conducători auto au reușit să-l imobilizeze, iar o femeie a sunat la 112. Luni seara, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri dimineață, a fost arestat de magistrații Judecătoriei Bârlad.


Citește și: Locuri de joacă la 1,5 milioane de euro bucata! Daniel Florea, primarul PSD al Sectorului 5, cheltuie 54 de milioane de euro ca să amenajeze 34 de părculețe


Close
Închide
  Close