MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 11:43

UPDATE| Bătrână omorâtă în bătaie de propriul fiu în Decindeni, Dâmbovița. Agresorul a fost arestat

Distribuie

Soartă cruntă pentru o bătrână omorâtă în bătaie de propriul fiu în Decindeni, Dâmbovița. Pensionara de 81 de ani și-a dat ultima suflare, după ce a fost bătută cu sălbăticie de cel căruia i-a dat viață. După ce a văzut că nu mai mișcă, fiul violent a aprins o lumânare la căpătâiul mamei și apoi a chemat un medic pentru a obține certificatul de deces.


UPDATE, ORA 16.25 – Agresorul acuzat de uciderea mamei sale a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, vineri după-amiază, de către Magistrații Tribunalului Dâmbovița, sub acuzația de omor.


După ce și-a dat seama că bătrâna a fost stâlcită în bătaie, doctorul a alertat Poliția. Fiul femeii le-a spus anchetatorilor că mama sa ar fi căzut în timp ce căra lemne, însă oamenii legii cred că bătrâna a murit din cauza loviturilor încasate de la fiul ei, notează mditv.ro.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, bănuit că a comis atrocitatea, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

Din spusele localnicilor, individul este divorțat și locuiește împreună cu mama sa în localitatea Decindeni, Dâmbovița. Omul a transformat viața mamei sale într-un calvar. Bătrâna de 81 de ani era bătută aproape zi de zi de fiul ei, spun vecinii.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa, omul ar putea ajunge la închisoare.


Citește și VIDEO/ Noi imagini cu polițistul pedofil Eugen Stan. Filmat în timp ce urmărea trei fetițe într-un bloc, în 2015


 

 

Citește mai multe despre Crima și Dâmbovița pe Libertatea.

Comentarii