MENIU CAUTĂ

Bear Grylls este căutat de autoritățile din Bulgaria după ce a mâncat o broască protejată de lege

Distribuie

Aventurierul Bear Grylls este căutat de autoritățile bulgare după ce au descoperit că în timp ce a filmat un documentar în Munții Rila a omorât și apoi mâncat o broască protejată prin lege.

Bear Grylls a filmat în 2017, într-o are protejat din Bulgaria, un episod al celebrei sale emisiuni, „Running Wild”. După ce filmul a fost transmis, autoritățile din Sofia, care i-au acordat permisiunea aventurierului să filmeze în acea zonă, au constatat că acesta a omorât un animal protejat de lege.

Grylls și dansatorul Derek Hough, protagoniștii acestui episod, sunt văzuți cum omoară o broască o gătesc și apoi o mănâncă înainte de a înota într-un lac.

Aventurierul britanic Bear Grylls și compania de producție a serialului acestuia, ar urma să fie sancţionați cu o sumă care variază între 250 și 2.500 de euro.

Ministerul Mediului din Bulgaria spune că vedeta a cerut permisiunea de a filma în zona naturală protejată şi ştia precis ce are voie şi ce nu are voie să facă. „Este evident din material că în timpul filmărilor s-au produs încălcări ale reglementărilor şi regulilor de conduită în arii protejate: intrarea şi înotul în bazinul hidrografic al lacului Karakashevo, aprinderea unui incendiu şi prinderea şi uciderea unui animal”, a declarat Ministerul Mediului citat de AFP.


Citește și: INTERVIU / Vlad Voiculescu: „A murit rușinea! Administrațiile sunt pline de proști și de hoți!” – VIDEO


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Adriana Nedelea la FIX: Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională 2019
Comentarii