Beat fiind și fără permis a lovit patru mașini

14 septembrie 2017 10:13

”Performanța” greu de egalat a unui tânăr din Bistrița care, beat fiind și fără permis a lovit patru mașini după ce s-a urcat la volanului unei autoutilitare.

Un tânăr beat și fără permis a lovit patru mașini în mai puțin de jumătate de oră după ce s-a urcat la volan, deși nu deține permis de conducere și era și în stare de ebrietate.

Prima mașină a lovit-o în trafic, în timp ce gonea cu o autoutilitară pe străzile din Bistrița. Alte trei mașini parcate în apropierea cinematografului Dacia au fost și ele avariate, după ce individul a pierdut controlul volanului, notează bistriteanul.ro.

Acesta s-a oprit abia după ce autoutilitarei pe care o conducea i s-a rupt una dintre roți.

Tânărul a recunoscut în fața martorilor și a celor cărora le-a lovit mașinile că a băut și că nu deține permis de conducere. Se pare că autoutilitara pe care o conducea aparține chiar șefului tânărului, care habar n-a avut că acesta a luat mașina și a gonit pe străzile orașului.


Citește și: Bacalbașa, despre Pomohaci: ”Homosexualitatea nu intră în contravenție cu moralitatea creștină! Sexul e de la Dumnezeu”


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro