De Remus Vlad,

Băieţelul era la o mătuşă când bestia cu faţă umană s-a năpustit asupra lui. Băut, abia ţinându-se pe picioare, individul căruia cu greu îi poţi spune părinte, s-a enervat cumplit când ruda sa a refuzat să-i dea pe mână bebeluşul. Plin de furie, nemernicul s-a răzbunat pe micuţ. L-a lovit cu pumnii până l-a învineţit pe tot corpul şi i-a rupt un picior.
Înspăimântată că bărbatul îl va omorî pe cel mic, femeia a chemat medicii care l-au dus pe bebeluş de urgenţă la spitalul din Bârlad. Pentru că starea copilului era gravă, personalul medical a decis transferarea acestuia la Iaşi, unde medicii au aparatură de specialitate cu care se pot îngriji mai bine de rănile bebeluşului. Doctorii spun că băieţelul are pe trupul firav vânătăi mai vechi, semn că era lovit de părinte în mod constant.
Mai grav este faptul că mama micuţului a încercat să-şi scoată bărbatul „basma curată”, spunând că, de fapt, rănile au fost provocate de copilul ei mai mare care s-ar fi jucat cu cel mic. Pe fir au intrat asistenţii sociali şi poliţiştii care au demarat o anchetă. În funcţie de rezultatul verificărilor, oamenii legii pot propune decăderea din drepturi ale părinţilor. Mai mult, bestia care şi-a maltratat băieţelul ar putea înfunda puşcăria pentru rele tratamente aplicate minorului şi loviri sau alte violenţe.

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense