MENIU CAUTĂ

Becali, incoltit de sarmani

Distribuie

Aflat in Suceava  pentru a participa la sedinta Biroului Permanent al PNG, Gigi Becali a trecut cu greu prin multimea de cersetori si copii veniti sa il vada pe patronul Stelei. Becali a fost numit cu aceasta ocazie cetatean de onoare al comunei Arbore, pentru ajutorul dat sinistratilor.


Imediat cum l-au vazut, sarmanii s-au napustit asupra  lui Becali cerandu-i bani. Acesta  nu  a ezitat sa  bage de cateva ori mana in buzunar scotand cateva bancnote de 50 lei pe care le-a impartit in stanga si in dreapta.

Incoltit de cersetori si aclamat de copii, patronul Stelei si-a facut loc cu greu prin multime. 


Donatii de 20.000 €

Becali a mai facut si doua donatii de cate 10.000 de euro, una pentru caminul de batrani si una pentru cel de copii. Primarul  comunei Arbore, social-democratul Gheorghe Tiron, i-a inmanat personal diploma, la Suceava, multumindu-i lui Becali pentru sprijinul financiar acordat la constructia catorva zeci de case pentru sinistratii din comuna. Deplasarea a continuat apoi la caminul  de batrani pe care-l  administreaza si finanteaza Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, situat la iesirea din  municipiul resedinta de judet spre localitatea  Bosanci.


Seful PNG Suceava, propus pentru ca e „foarte bun credincios”


Gigi Becali l-a schimbat pe presedintele organizatiei judetene Suceava, impunand un altul, recomandat de catre IPS Pimen ca fiind un foarte bun credincios. Interpelat de un membru de partid din sala cu privire la modul nedemocratic de a stabili conducerea, Becali a spus ca ‘in PNG nu exista vot democratic, iar daca cineva vrea alegeri democrate, sa se duca la PSD’. In opinia lui Becali, IPS Pimen este singurul prelat din tara in care are incredere deplina, dovada ca a schimbat conducerea filialei PNG la cererea acestuia. In timpul sedintei de partid,  Becali i-a dat lui Mihai Campan, care a fost inlocuit de la conducerea PNG Suceava, 10.000 de euro pentru ca acesta sa-si acopere cheltuielile pe care le-a facut in scopul organizarii partidului.


 

Comentarii