Serviciile americane de informatii au dezvaluit ca Osama ben Laden si organizatia Al Qaida achizitioneaza de la mafia rusa componente pentru arme de distrugere in masa, se arata in editia de miercuri a cotidianului „The Washington Times”.
„Serviciile de informatii au date despre faptul ca ben Laden foloseste un laborator secret nuclear situat in Afganistan. Oficiali din serviciile de informatii afirma ca rapoartele secrete indica faptul ca Al Qaida incearca sa produca sarin sau arme biologice facute din germeni de antrax”, scrie „The Washington Times”.
Atacul militar va avea ca scop „decapitarea” guvernului taliban, iar ofensiva militara va incepe „in cateva zile” considera analistul Jonathan Eyal, intr-o declaratie acordata BBC.
Boeing studiaza modalitatile de supraveghere de la sol a cabinelor si a carlingilor avioanelor de linie, precum si sisteme de pilotaj la distanta, pentru a evita repetarea unor atacuri teroriste ca cele din 11 septembrie, a declarat, marti, Phil Condit, presedinte si director general al Boeing.
Autoritatile romane vor reevalua sistemul de prevenire si raspuns fata de eventuale amenintari teroriste la adresa instalatiilor nucleare de la noi, a anuntat presedintele Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare, Lucian Biro.
Ca urmare a recomandarilor formulate de OMS in legatura cu pericolul armelor biologice, Ministerul Sanatatii si Familiei a anuntat ca in rezerva antiepidemica exista stocuri suficiente de seruri si vaccinuri pentru astfel de situatii.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult