Mergi direct la conținut »
Beyonce a publicat o imagine cu gemenii ei în vârstă de 1 an
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Beyonce a publicat o imagine cu gemenii ei în vârstă de 1 an

Cântăreața Beyonce a publicat pe site-ul său oficial mai multe fotografii realizate în vacanța petrecută în Europa. Vedeta poate fi văzută ținându-și pe genunchi gemenii, Sir și Rumi, în vârstă de 1 an de zile. 

„Mulţumesc, Europa, pentru aceste amintiri frumoase. A fost o plăcere să fim în turneu împreună cu familia noastră, să vizităm atât de multe locuri incredibile, să facem ceea ce ne place cu cei pe care îi iubim. Abia aşteptăm să revenim”, au scris Beyonce şi Jay-Z, în preambulul acestor fotografii, scrie Agerpres.

Cuplul se află, în prezent, în turneu mondial. Intitulat ”On The Run II”, cu referire la show-ul lor comun din 2014, acesta a început la 6 iulie în Cardiff, a traversat Europa și continuă în SUA și Canada până în luna octombrie.

Beyonce a publicat fotografia cu gemenii Sir şi Rumi la 13 luni de la naşterea lor şi la un an după ce a distribuit singura fotografie cu cei doi. De asemenea, vedeta a publicat imagini cu fiica sa, Blue Ivy, în vârstă de șase ani.


CITEȘTE ȘI: CORESPONDENȚĂ LIBERTATEA DIN RAFINA, GRECIA | Satul care a ars în proporție de 80%. Peste 30 de oameni au murit și jumătate din case au ars


FOTO: Beyonce.com

Close
Închide
  Close