Înainte de a-și începe dansul, Bianca a spus că baletul este viața ei. Repetă și câte 8 ore pe zi și nu are timp de joacă, la fel ca orice altă fetiță de vârsta ei. Fetița a început să danseze la vârsta de 3 ani și visează să ajungă o mare balerină.

Bianca Badea, balerina din a patra gală live Românii au talent (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Părinții ei au o situație financiară modestă și muncesc foarte mult pentru a-i indeplini visul fetiței lor, acela de a deveni o balerină profesionistă. În preselecții, Bianca Badea a impresionat juriul atât de mult încât Andra a apăsat butonul auriu, iar micuța balerină a fost trimisă direct în semifinala concursului.

Vineri, în a patra gală live „Românii au talent”, Bianca a surprins prin tehnica ei, demnă de o balerină profesionistă. Momentul plin de emoție, pe care l-a pus în scenă, a fost demn de o reprezentație veritabilă a spectacolului Lacul Lebedelor.

EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro

Recomandări
EXCLUSIV. PNRR-ul avansează în ritm de melc. Zeci de restanțe ale Guvernului Ciolacu. România riscă să piardă miliarde de euro


::placeholdeR–>

Reprezentația Biancăi Badea a fost ultima dintre cele 10, înainte de vot.

Galele live presupun disputarea a cinci semifinale, în fiecare dintre acestea urmând să urce pe scenă câte zece concurenți. Dintre aceștia, publicului telespectator va alege trei, prin vot, iar cel care adună cele mai multe voturi merge în finală. Dintre ocupanții locurilor doi și trei la votul publicului, jurații vor alege încă un concurent ce va ajunge în ultimul act al competiției de talente. În cazul egalității la votul juriului, contează proporția de voturi primită de la publicul telespectator.


Citește și Uber, acuzată că a impus o taxă ascunsă. Ce pățești după 15 kilometri și ce spune compania


 

Google News Urmărește-ne pe Google News