Incepand cu aceasta luna, cei care parcheaza neregulamentar in sectorul 3 risca ridicarea masinilor si depozitarea acestora in locuri special amenajate. Nici hotii sau cei care se drogheaza nu vor scapa de “ochii electronici” ai Primariei sectorului 3. Orice neregula va fi anuntata imediat politiei, iar cei gasiti in neregula vor fi nevoiti sa dea socoteala.


Primaria desfasoara un program de dotare a 14  zone cu sisteme video de supraveghere 24 de ore din 24. Camerele vor fi monitorizate de Politia Comunitara in colaborare cu Politia Rutiera.

Costurile noului proiect se ridica la aproximativ 500.000 de lei noi.

Scopul camerelor de supraveghere va fi acela de a fluidiza traficul rutier, dar si de a asigura siguranta publica si de a preveni faptele antisociale.

Monitorizarea ii vizeaza si pe soferi


Masinile parcate neregulamentar vor fi monitorizate si ridicate de o societate comerciala care sa poata pune in aplicare acest serviciu actiune insotita si de amenzi. Perioada maxima de stationare admisa  in aceste locuri este de 5 minute. Tariful de ridicare pentru vehicul/remorca va fi de 200 lei noi, iar tariful de depozitare pentru vehicul pe zi va costa 300 de lei, respectiv 400 de lei pentru remorca. Transportul va costa si el 200 de lei.


Unde vor fi montate cele 14 camere de supraveghere


Zonele care vor fi videomonitorizate in sectorul 3 sunt in b-dul Camil Ressu nr. 1, bl.14 A, B; nr. 27, bl. N; nr. 57A, bl. Y2B; nr. 55, bl. N 12; nr. 35, bl. N5; str. Distorului nr. 114, bloc 13 C; b-dul Theodor Palddy nr.18, bl. M5; Sos. Mihai Bravu nr. 304-306, bl. B13; Piata Leontin Salajan si la intersectiile b-dului Theodor Pallady cu b-dul 1 Decembrie, b-dului Camil Ressu cu b-dul N. Grigorescu, cu str. Fizicienilor, cu str. Liviu Rebreanu, cu str. Dristorului si cu sos. Mihai Bravu.

Urmărește-ne pe Google News