Mergi direct la conținut »
Biletele pentru concertul lui Andre Rieu de la Cluj, epuizate în câteva ore. Violonistul anunță încă un spectacol
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Biletele pentru concertul lui Andre Rieu de la Cluj, epuizate în câteva ore. Violonistul anunță încă un spectacol

Biletele pentru concertul pe care celebrul violonist André Rieu îl va susține la Cluj-Napoca în 2019 au fost epuizate în doar trei ore. Artistul a anunțat că va organiza încă un spectacol, tot la fosta sală polivalentă din Cluj.

Violonistul André Rieu susține, în premieră, un concert la Cluj-Napoca, pe data de 5 aprilie 2019, la BT Arena.

Biletele pentru concertul lui André Rieu de la Cluj au fost puse în vânzare, joi, și s-au vândut în doar 180 de minute. Drept urmare, André Rieu a anunțat că a programat un nou concert care va avea loc pe 4 paprilie 2019, de la ora 20, tot în aceeași locație, notează Ziua de Cluj.

„Aș dori să le mulțumesc tuturor fanilor noștri minunați din România pentru primirea călduroasă și pentru reacția absolut minunată de astăzi! Aștept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra Johann Strauss. Suntem foarte încântați să venim pentru prima dată la Cluj, în cadrul turneului mondial 2019 pentru a petrece o nouă seară pe care nu o vom uita niciodată. Ne vedem foarte curând! Cu multă dragoste, André Rieu”.

Biletele pentru cel de-al doilea concert au fost puse în vânzare pe www.eventim.ro, www.andrerieu.com precum și în magazinele partenere Eventim din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV precum și la casa de bilete din Iulius Mall Cluj.

Prețurile acestora variază în funcție de categoria de loc, astfel: Cat.IV – 200 lei, Cat.III – 280 lei, Cat.II – 380 lei, Cat.IV – 480 lei și VIP – 680 lei.

În iunie 2015, André Rieu a susținut la Bucuresti nu mai puțin de șapte spectacole alături de orchestra sa.


Citește și Ger în România până duminică dimineață! Informații de ultimă oră de la meteorologi


 

Close
Închide
  Close