14 Ian. 2018 16:24

Bogdan Stan, fost șef al ANAF, pozat în timp de joacă poker. „Când ai gambling-ul în sange e clar că ești competent să fii mare șef în România”

Distribuie

Bogdan Stan, fost șef al ANAF, pozat în timp de joacă poker în cadrul unui turneu. Imaginea a fost publicată pe Facebook de Gelu Ștefan Diaconu, care a fost, la rândul său, șef al ANAF.

Diaconu a afirmat că Bogdan Stan este „omul de casă al lui Dragnea" și că „atunci când ai gambling-ul în sânge e clar că ești competent să fii mare șef în România".

„În cazul în care nu știați ce face mafia din Cartel când un om de-al ei e înlăturat de la șefia Fiscului pentru incompetență dovedită, ce nu mai putea fi ascunsă, vă zic eu: l-au pus vicepreședinte la ANAF (coordonator al inspecției fiscale) iar acum l-au mutat consilier la Curtea de Conturi cu rang de ministru. Adică, să păzească banul public! Sau, cine știe, să-l „împrumute" ca să plătească intrarea în vreun turneu de poker.

Când ai gambling-ul în sange, e clar că ești competent să fii mare șef în România", a scris, într-un mesaj pe Facebook, Gelu Ștefan Diaconu, fost președinte al ANAF.

Bogdan Nicolae Stan a fost demis din funcția de președintele al ANAF de premierul Mihai Tudose și numit în cea de vicepreședinte al aceleiași instituții. Mai apoi, pe 7 noiembrie, Parlamentul l-a numit în funcția de consilier de conturi, pentru un mandat de nouă ani, la Curtea de Conturi.

Loading...
Comentarii