14 Ian. 2018 16:24

Bogdan Stan, fost șef al ANAF, pozat în timp de joacă poker. „Când ai gambling-ul în sange e clar că ești competent să fii mare șef în România”

Distribuie

Bogdan Stan, fost șef al ANAF, pozat în timp de joacă poker în cadrul unui turneu. Imaginea a fost publicată pe Facebook de Gelu Ștefan Diaconu, care a fost, la rândul său, șef al ANAF.

Diaconu a afirmat că Bogdan Stan este „omul de casă al lui Dragnea' și că „atunci când ai gambling-ul în sânge e clar că ești competent să fii mare șef în România'.

„În cazul în care nu știați ce face mafia din Cartel când un om de-al ei e înlăturat de la șefia Fiscului pentru incompetență dovedită, ce nu mai putea fi ascunsă, vă zic eu: l-au pus vicepreședinte la ANAF (coordonator al inspecției fiscale) iar acum l-au mutat consilier la Curtea de Conturi cu rang de ministru. Adică, să păzească banul public! Sau, cine știe, să-l „împrumute' ca să plătească intrarea în vreun turneu de poker.

Când ai gambling-ul în sange, e clar că ești competent să fii mare șef în România', a scris, într-un mesaj pe Facebook, Gelu Ștefan Diaconu, fost președinte al ANAF.

Bogdan Nicolae Stan a fost demis din funcția de președintele al ANAF de premierul Mihai Tudose și numit în cea de vicepreședinte al aceleiași instituții. Mai apoi, pe 7 noiembrie, Parlamentul l-a numit în funcția de consilier de conturi, pentru un mandat de nouă ani, la Curtea de Conturi.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii