UPDATE 17:50 Boldea la DIGI 24: „Am intrat pe internet, am luat numărul de telefon de la Consulat, am sunat, l-am anunţat că am să mă prezint (…) Nu m-a căutat nimeni pănă acum, eu am vorbit la telefon nonstop..”
UPDATE 17:45: Deputatul Mihail Boldea a declarat din nou, cu puţin timp în urmă, la Digi 24, că l-a anunțat pe procurorul Sorin Cărare, cel care se ocupă de dosarul său, că va pleca din țară, iar acesta i-a dat permisiunea. Boldea a mai spus că se află „pe teritoriu românesc”, în Kenya, dar că nu s-a predat, ci s-a prezentat de bunăvoie la Consulatul de la Nairobi.
Boldea a refuzat să precizeze exact unde se află, şi asta păentru că a ajuns la o înțelegere cu autoritățile române să nu divulge locul unde se află. Deputatul a subliniat că nu se află în custodia autorităților române, dar se află „în locația corectă, pentru a nu-i fi pusă în pericol securitatea”.
Deputatul Mihail Boldea, despre care surse diplomatice au declarat azi că s-a predat în Kenya, spunea la sfârșitul săptămânii trecute că va merge la consulat pentru a-și pune la punct actele de întoarcere în țară. Boldea s-a predat la Consulatul Român din Nairobi și urmează să ajungă marți în țară, susțin surse judiciare citate de TVR.
„Preşedintele are dreptate. Vreau să merg la consulat şi o să rămân acolo până am biletul de avion. (…) Merg la consulat să mi se facă formele consulare şi împreună cu consulul să merg la avion şi să mă întorc în ţară. Autorităţile române sunt reprezentate de consul, fac rezervarea la avion şi am nevoie de hârtii de însoţire în condiţiile în care sunt urmărit internaţional”, a mărturisit, duminică, Mihail Boldea la România TV.
Deputatul Mihai Boldea acuzat că făcea parte dintr-o reţea ce falsifica documente şi hotărâri judecătoreşti folosite în tranzacţii cu terenuri, a plecat din România prin vama Giurgiu. Mihail Boldea a fost dat în urmărire generală. Boldea s-a predat la mai puţin de o săptămână după ce pe numele lui a fost emis mandat de arestare în lipsă.
Procurorii au luat decizia de a începe urmărirea penală și pe numele lui Ştefan George şi Gheorghe Boldea, fratele și tatăl politicianului ca urmare a tranzacţiilor pe care cei doi le-au făcut cu deputatul.

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor