Mergi direct la conținut »
Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câștigătoare la extragerea din 17 septembrie 2017
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câștigătoare la extragerea din 17 septembrie 2017

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câștigătoare la extragerea din 17 septembrie 2017

O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale a avut loc duminică, 17 septembrie 2017. La extragere au participat bonurile fiscale emise între 1 şi 31 august 2017.

Bonurile câștigătoare la extragerea din 17 septembrie 2017 sunt cele emise la 19 august 2017, cu valoarea de 879 de lei.

Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, anunţă Ministerul Finanţelor, citat de Mediafax.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 17 septembrie 2017, a fost organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Extragerea din prima etapă de selecţie a câştigătorilor Loteriei bonurilor fiscale din 17 septembrie a fost organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:50. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române.

Loteria bonurilor fiscale – extragerea are avea două etape:

 – etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 31;

– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.


FOTO EXCLUSIV | Cum s-a afișat Anda Adam la botezul băiețelului lui Jorge. A atras toate privirile

Close
Închide
  Close