Mergi direct la conținut »
Borcea recunoaște dezvăluirile din Libertatea și spune că a greșit vânzând gaz pușcăriei unde a fost închis: ”Dacă știam, nu se făcea contractul!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Borcea recunoaște dezvăluirile din Libertatea și spune că a greșit vânzând gaz pușcăriei unde a fost închis: ”Dacă știam, nu se făcea contractul!”

Borcea recunoaște dezvăluirile din Libertatea și spune că a greșit vânzând gaz pușcăriei unde a fost închis: ”Dacă știam, nu se făcea contractul!”

Cristi Borcea recunoaște că afacerile i-au mers bine cât a fost închis. ”Sunt cel mai mare din România”, se laudă afaceristul în discuția cu reporterul Libertatea. Dar despre contractul cu Penitenciarul Poarta Albă susține că nu a știut nimic.

Și că, dacă știa, n-ar fi acceptat. Ca să nu se interpreteze.

Citiți aici investigația exclusivă Libertatea: Borcea s-a îmbogățit în închisoare. Culmea afacerilor: A vândut gaz lichefiat până și Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis

Citiți, mai jos, reacția lui Cristian Borcea la dezvăluirile făcute de Libertatea:

Libertatea: Domnule Borcea, firma dumneavoastră a vândut GPL chiar la “Poarta Albă”, unde aţi fost închis.

Cristi Borcea: N-am ştiut. Chiar n-am ştiut. Vă daţi seama că dacă ştiam aşa ceva, că angajaţii au semnat cu penitenciarul, contractul nu s-ar fi făcut! Tocmai ca să nu se interpreteze.

Şi…

Serios, eu eram la închisoare, nu ştiam că angajaţii au făcut contract cu penitenciarul! Ce să fac acum, să pun pancarte să nu mai facem afaceri cu gardienii, cu închisorile?

Cifrele publice arată că afacerile v-au mers bine şi când aţi fost închis.

Da, e adevărat. Sunt cel mai mare din România, am afaceri cu toată lumea, merg strună! Iar cele cu statul? Merg şi ele, cresc, dar sunt nesemnificative în toată cifra mea de afaceri.

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită
Recomandări

Armata s-a răzgândit: familia cu opt copii poate să rămână peste iarnă în cazarma părăsită

Averea lui Borcea a ”explodat” cât a stat în închisoare

În cei patru ani petrecuţi de Borcea în penitenciar, firma sa Gaspeco L&D a duduit: a îmbuteliat şi a comercializat gaz petrolier lichefiat în valoare de 1,8 miliarde de lei noi! Numai anul trecut a avut 450 de milioane de lei cifră de afaceri, adică 100 de milioane de euro.Nu statul e baza, ci privaţii, dar nici instituţiile bugetare nu lipsesc din lista lui Borcea.

Printre afacerile lui Borcea cu statul se numără şi închisoarea unde a fost încercerat, Poarta Albă.

Contractul de la Poarta Albă e, însă, preferatul lui Borcea. Despre marea sa lovitură, citiţi AICI —> EXCLUSIV/ Borcea a vândut pentru Protecția Copilului mai mult gaz decât consumă un spital!

Close
Închide
  Close