Mergi direct la conținut »
O româncă este dată dispărută de doi ani. Femeia a plecat în Italia, iar familia nu mai știe nimic despre ea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O româncă este dată dispărută de doi ani. Femeia a plecat în Italia, iar familia nu mai știe nimic despre ea

O româncă este dată dispărută de doi ani. Femeia a plecat în Italia, iar familia nu mai știe nimic despre ea

Brândușa Maria Corj a dispărut, după ce le-a spus rudelor că pleacă să muncească în Italia. Disperate, rudele o caută neîncetat pe femeia de 44 de ani care nu a mai dat niciun semn de viață de aproape doi ani.

Femeia originară din localitatea suceveană Siret le-a spus rudelor că pleacă în Italia. Potrivit rotalianul.com, Brândușa Maria Corj a suferit o dramă care i-a provocat o formă de schizofrenie. Din spusele apropiaților, femeia obișnuiește să vorbească singură și să-și piardă deoseori documentele și telefonul mobil.

În urmă cu doi ani, suceveanca a plecat în Italia și de atunci sora ei nu mai știe nimic despre ea. Familia spune că Brândușa Maria Corj a mai ajuns în orașul Rimini unde a trăit pe străzi din mila trecătorilor. Femeia a fost găsită de sora ei și adusă înapoi în România.

Acum, sora Mariei cere ajutor pentru că nu a mai reușit să o găsească. Potrivit suceavanews.ro, femeia ar putea fi la Roma, unde ar frecventa centrele Caritas.

Maria Corj are 1,65 înălțime, este slabă, brunetă și îi lipsește un dinte din față.


Citește și Soluția unui sat din Elveția pentru a evita depopularizarea: Primă de instalare de 70.000 de franci pentru familiile care vor să se mute acolo


 

Close
Închide
  Close