Mergi direct la conținut »
FOTO | Brigitte Macron: ”Melania Trump nu poate să pună un picior în afara Casei Albe”
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Brigitte Macron: ”Melania Trump nu poate să pună un picior în afara Casei Albe”

FOTO | Brigitte Macron: ”Melania Trump nu poate să pună un picior în afara Casei Albe”

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a declarat că soția președintelui SUA, Melania Trump, este o prizonieră a Serviciului Secret și ascunde o personalitate puternică.

Soția președintelui francez Emmanuel Macron a lăudat-o pe prima doamnă a Americii și a povestit despre partea amuzantă a Melaniei Trump, după o vizită de trei zile la Washington.

Imaginiea prezentată de Melania (48 de ani) este o minciună, declară doamna Macron (65 de ani): ”Contrar, ea este într-adevăr amuzantă. Avem același tip de umor. Am râs mult împreună. Totul este interpretat și supra-interpretat, ea fiind cineva care are o personalitate puternică, dar face un efort să ascundă acest lucru”, a spus Birgitte Macron, transmite Daily Mail.

Prima doamnă a Franței a arătat simapatie pentru viața restricționată pe care o duce Melania Trump la Casa Albă: ”Ea este mult mai costrânsă decât sunt eu. Melania nu poate face nimic. Securitatea este groaznică… Nu poate deschide nici măcar o fereastră la Casa Albă pentru că agenții de securitate o sună și îi spun să o închidă. Melania Trump nu poate să pună un picior în afara Casei Albe. În schimb, eu ies în fiecare zi în oraș”.

Brigitte Macron (stânga) și Melania Trump (dreapta), în timpul vizitei oficiale a președintelui Franței Emmanuel Macron la Washington. (FOTO: EPA)

Cele două prime doamne s-au întâlnit în timpul vizitei efectuate de Emmanuel Macron la Washington, unde s-a întâlnit cu șeful statului american, Donald Trump.


VIDEO EXCLUSIV/Sebastian Stan, cel mai popular actor român la Hollywood, mesaj pentru cititorii Libertatea

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close