Mergi direct la conținut »
Bucureştenii, “campioni” la păcănele. Judeţele Moldovei, pe locul al doilea
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Bucureştenii, “campioni” la păcănele. Judeţele Moldovei, pe locul al doilea

Bucureştenii, “campioni” la păcănele. Judeţele Moldovei, pe locul al doilea

Aproximativ 2,4 milioane de români şi-au încercat norocul cel puţin o dată în ultimul an. Asta înseamnă aproape 15% din populaţia peste 18 ani, dacă este luată în calcul şi Loteria Română.

Potrivit unui studiu GfK, citat de economica.net, România se situează însă la limita de jos a mediei europene, de 0,5-2% privind practicanţii împătimiţi ai jocurilor de noroc din totalul populaţiei de peste 18 ani. Potrivit aceleiaşi surse, din punct de vedere al ponderii jucătorilor la nivel regional, 24% dintre bucureşteni au pariat măcar o dată în ultimul an, în timp ce în Moldova doar 11% au frecventat o sală de joc. Următorii clasaţi sunt aredelenii cu 17% din populaţie şi Dobrogea cu 16% din populaţie. De asemenea, în întreaga ţară sunt preferate jocurile cu fructe. Doar in Ardeal sunt preferate jocurile tematice, cu diverse personaje.


CITEŞTE ŞI

VIDEO/ Dan Negru a trăit spaima vieții la Moscova: „Din jeep au coborât doi găligani, care au venit spre mine…”

EXCLUSIV / Portretistul Florin Lăzău ”îmbătrânește” copii dispăruți și redă identitate cadavrelor mutilate. Polițistul român a fost ofertat de FBI

CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!

Close
Închide
  Close