Mergi direct la conținut »
Bucureștenii vor avea internet  wireless gratuit în mijloacele de transport RATB
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Bucureștenii vor avea internet wireless gratuit în mijloacele de transport RATB

Bucureștenii vor avea internet wireless gratuit în mijloacele de transport RATB

Bucureștenii vor avea internet wireless gratuit în mijloacele de transport RATB. Anunțul a fost făcut luni de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Consilierii CGMB au adoptat proiectul prin care călătorii RATB vor beneficia de internet gratuit atunci când vor călători cu tramvaiele, autobuzele sau troleibuzele Regiei. În plus, călătorii vor afla în timp real cât mai trebuie să aștepte în stație, printr-un sistem electronic.

De Valentina Postelnicu,

„O veste bună, în special pentru utilizatorii de internet, mă refer aici în special și la rețele de socializare, cu votul dumneavoastră de astăzi și prin propunerea pe care o fac Regia Autonomă de Transport București (RATB) va iniția o procedură prin care atât în autobuze, tramvaie și troleibuze se va instala internet wireless gratuit pentru călători (…). De asemenea, tot printr-o aplicație pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea să afle care este timpul de așteptare pe care trebuie să îl mai parcurgă, precum și informații despre traseul vehiculului pe care doresc să îl ia”, a spus primarul general al Capitalei, la începutul ședinței Consiliului General al Capitalei.

Firea a mai spus că, în opinia sa, chiar dacă nu cu pași foarte rapizi, România ajunge în rândul țărilor civilizate și al marilor capitale în care călătorii pot să beneficieze de internet gratuit și pe de altă parte pot afla informații concrete despre momentul la care pot să ia un autobuz, troleibuz sau tramvai.

Cele două proiecte propuse au fost aprobate luni de Consiliul General al Municipiului București, reunit în ședință.

Close
Închide
  Close