Zvonurile care-i dau „liberi” pe Catrinel Sandu si Lucian Viziru sunt in foarte mica masura fondate. Cele doua vedete au stat despartite doar cateva zile, timp in care au incercat sa-si „limpezeasca gandurile”, apoi au redevenit cuplu.
„Bum-Bum” a fost titlul emisiunii estivale pe care Catrinel Sandu, zisa si Bebelusa, si Lucian Viziru au prezentat-o impreuna cateva saptamani bune. Incercand sa ne binedispuna si sa ne arate partile frumoase ale vietii, cei doi tineri, despre care multi spun si astazi ca sunt facuti unul pentru celalalt, au intrat, fara stiinta lor, intr-un impas. Pe care azi, ne asigura amandoi, l-au plasat la capitolul „amintiri”. Cum s-a ajuns aici? Catrinel si Lucian, acum iar impreuna si fericiti ca la inceput, ofera fanilor lor, prin intermediul ziarul Libertatea, explicatii, ba chiar povete, pentru ca sincopa lor sa nu se repete.
„De vina pentru „pauza” pe care am luat-o unul de celalalt au fost stresul, oboseala si faptul ca nimic din ce ne-am propus pentru anul asta nu ne-a iesit. N-am avut o vacanta impreuna – toata vara am filmat, de la mare, pentru Prima – si nici n-am reusit sa adunam bani ca sa ne schimbam masinile. In plus, de cand ne-am intors in Bucuresti am constatat ca suntem atat de ocupati, ca nu mai avem timp si rabdare nici sa ne ascultam unul altuia pasurile. Asa ca am hotarat sa ne despartim pentru cateva zile, sa ne limpezim gandurile, timp in care eu am plecat la ai mei. Dar acum totul este OK. Am constatat ca nu putem unul fara celalalt, ne-am impacat si ne-am mutat din nou impreuna”, marturiseste Catrinel.
O data hopul trecut, cuplul Catrinel – Lucian se gandeste tot mai mult la logodna si chiar la casatorie. „Ne iubim foarte mult si este normal sa ne dorim sa ne intemeiem o familie”, spun prezentatoarea „Camerei de ras” si iubitul ei de la „Gaz pe Foc”. In acelasi timp, ferindu-se sa se ascunda dupa cuvinte, ambii recunosc ca o sa mai dureze ceva vreme pana o sa-i vedem indreptandu-se catre altar, ca mire si mireasa. Si sta dintr-un motiv foarte bine intemeiat: nu si-au facut o baza materiala solida, de la care sa plece in casnicie.
„Vrem sa ne cumparam o casa, dar inca nu avem banii necesari, marturiseste blondina Catrinel. Lucian, care-i impartaseste punctul de vedere, vine sa completeze: „In muzica nu stii cat de mult rezisti. Implicit, nu stii nici cata vreme vei face bani din asta. Iar daca iti intemeiezi o familie, trebuie sa te gandesti neaparat si la aspectul material pe care o cladesti. Pentru ca te casatoresti, apoi vine copilul si constati ca nu ai cu ce sa-l cresti”.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens