Serviciul German de Schimburi Academice (DAAD) pune la dispozitia membrilor institutiilor romanesti de invatamant superior burse de studiu si cercetare in Germania pentru anul universitar 2002/2003. Bursele se acorda in functie de merit, pentru mai multe programe. Iata cateva dintre acestea:
Burse anuale: pentru absolventi din toate domeniile (limita de varsta 32 de ani) care la inceperea bursei au absolvit un institut de invatamant superior.
Burse semestriale, care dureaza cinci luni, din octombrie pana in februarie, pentru studentii facultatii de germanistica/limba germana ca limba straina (limita de varsta 32 de ani), care la inceperea bursei au incheiat anul II sau III de studiu.
Burse pentru stagii scurte pentru studentii facultatii de germanistica care dureaza trei luni, intre iunie si decembrie. Bursele servesc la pregatirea/redactarea lucrarii de diploma la universitatea din Romania.
Burse speciale ERP (Economical Research Program) pentru studenti ai stiintelor economice, care dureaza 12 luni (septembrie – iulie); pentru studenti ai stiintelor economice care doresc, in cadrul bursei, sa absolve penultimul an de studiu in Germania (limita de varsta 32 ani);
Informatii suplimentare precum si formulare pot fi obtinute de la Ambasada Republicii Federale Germania, str. Rabat nr. 21, 71272 Bucuresti, tel. 01/230.25.80. Cererile pentru burse nu se pot trimite direct la DAAD. Cererile de depunere a candidaturii si documentele necesare se inainteaza la Ambasada Republicii Federale Germania, Kulturreferat (sectia culturala), str. Rabat nr. 21, 71272 Bucuresti. Data limita de depunere a candidaturii pentru toate tipurile de burse: 31 octombrie 2001.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri