Bush, Putin   si Sarkozy au vrajitori printre garzile de corpLa summitul NATO de la Bucuresti, care va avea loc peste cateva zile, se asteapta sa participe in jur de 50 de sefi de stat si de guvern. Pentru protectia lor se va desfasura o impresionanta armata de profesionisti in paza si protectia oficialitatilor de rang inalt. Printre ei, si persoane care se vor ocupa exclusiv cu protectia parapsihologica a VIP-urilor summitului de eventuale atacuri mentale. Un fel de ‘vrajitori’ ai serviciilor secrete.


Magia, farmecele si descantecele, pe care le credeam apanajul exclusiv al vrajitoarelor, au devenit, de aproximativ 50 de ani, practici ale serviciilor secrete ale marilor puteri. De atunci domeniul s-a dezvoltat incredibil, mai ales din ratiuni militare, armele denumite parapsihologice fiind experimentate, studiate si folosite in tot mai multe tari, in primul rand pentru spionaj, dar si pentru derutarea sau chiar anihilarea inamicului.

Un atac parapsihologic sau energo-informational se bazeaza pe emiterea unui fel de unde in spectrul de frecventa situat intre 4 si 13 hertzi, ce te poate influenta sa faci ceva anume, anihilandu-ti vointa, te poate imbolnavi sau chiar omori. Metodele folosite sunt influenta directa provocata de subiecti umani, un fel de ‘magi’ moderni (rusii fiind cei mai buni in domeniu), sau tehnologii avansate, respectiv aparate care produc unde ce influenteaza negativ organismul uman (la acest capitol primii fiind americanii).

Atacurile parapsihologice (numite si psihotronice, termen introdus de profesorul Zdenek Rojdak in 1973) pot fi contracarate prin actiunile altor specialisti in domeniu, un fel de ‘vraci’ care stiu cum sa asigure protectia sau cel putin sa scoata la timp persoana atacata din zona malefica.

Bush, Putin   si Sarkozy au vrajitori printre garzile de corp‘La summitul de la Bucuresti, cativa sefi de stat vor avea cu siguranta propria protectie parapsihologica adusa de acasa.  In primul rand, reprezentantii statelor care detin arma nucleara’, ne-a spus general de brigada dr. Emil Strainu, consilier al Parlamentului Romaniei ‘pe probleme de amenintari neconventionale si asimetrice’, director al Centrului Special de Situatii si Cercetari Ufologie si Psihotronice. ‘In momentul de fata, a fost depasita faza conflictelor clasice, cu tancuri, mitraliere si trupe, intrandu-se intr-o noua perioada, a unor operatiuni militare speciale denumite neconventionale sau a amenintarilor in care relatia agresor-tinta nu mai respecta raporturile obisnuite, incadrandu-se in zona conflictelor asimetrice. Cu alte cuvinte, nu mai primesti direct un pumn in fata, ca tinta, ci il primesti de la distanta, prin mijloace nemateriale, invizibile. In aceasta categorie se pot incadra tehnicile de agresiune de tip informational-energetic si agresiunile psihotronice’, ne-a declarat generalul Emil Strainu.

Printre garzile de corp ale lui George W. Bush sunt si persoane cu puteri paranormale, specialisti NSA din Stanfort Research Institute. Statele Unite dispun in prezent de circa 6.000 de focoase nucleare, iar geanta pentru lansare se afla mereu la presedintele american, care trebuie protejat de posibile agresiuni energo-informatice care il pot determina sa le declanseze


Bush, Putin   si Sarkozy au vrajitori printre garzile de corpRusia are 7.000 de bombe nucleare montate pe rachete. Acestea pot ajunge oriunde in lume in mai putin de o ora.  Presedintele Vladimir Putin, care le are sub control, trebuie pazit de posibile atacuri psihotronice. Rusia are o unitate specializata impotriva agresiunilor energo-informatice denumita SSD

In privinta situatiei Romaniei in acest domeniu, specialistul a fost transant: ‘La ora actuala, in tara noastra nu exista in sistemul apararii nationale, sigurantei si ordinii publice nici o structura specializata care sa studieze si sa contracareze actiunile psihoenergetice. Exista si in tara noastra si tehnologie, si oameni pregatiti in domeniul psihotronic, la acelasi nivel ca in Occident. Din pacate, aceste resurse sunt concentrate doar in domeniul privat sau in mana unor grupuri de interese si de presiune, care le utilizeaza pentru propriile scopuri’, a adaugat generalul Emil Strainu.


Pentagonul are „arma cu raza telepatica”

Pentagonul a declasificat recent un raport ce dezvaluie planurile armatei americane de a se dota cu arme ‘cu raza telepatica’. Raportul, numit ‘Bioefectele unor arme non-letale’, se refera la dispozitive ce ar putea utiliza microunde, laser si sunete, ar cauza inamicului febra, l-ar face sa ‘auda voci’, proiectand cuvinte direct in urechile oamenilor, sau care le pot afecta echilibrul.

Bush, Putin   si Sarkozy au vrajitori printre garzile de corpSi Nicolas Sarkozy este pazit de paranormali. Franta detine 300 de focoase nucleare. Daca presedintele Frantei, care are codurile de lansare, ar fi tinta unor atacuri mentale, ar putea sa apese butonul nuclear fara sa-si dea seama


Sunt utile cursurile postuniversitare de psihotronica


Bush, Putin   si Sarkozy au vrajitori printre garzile de corpColonel prof. univ. dr. Constantin Teodorescu, profesor la catedra ‘Sisteme informationale militare’ de la Universitatea Nationala de Aparare ‘Carol I’, este primul doctor in stiinte militare de la noi, cu specializarea in ‘razboi electronic’. Este, de asemenea, printre putinii militari care sustin necesitatea reluarii cercetarii si studiilor in domeniul psihotronic in Romania.

‘La noi nu mai exista astfel de preocupari, din pacate, desi in anii 70-80 eram pe locul 4 in lume in domeniul actiunilor psihotronice. Gama aparatelor si metodelor inventate pe plan mondial este impresionanta, de la cele pentru modificarea undelor cerebrale de la distanta sau de control, tot de la distanta, a sistemului nervos al unui organism viu pana la cele de modificare a starilor la nivel mental, emotional si fizic ori cele pentru obtinerea starilor de constiinta dorite sau chiar pentru modificarea constiintei. Principiul de actiune se bazeaza pe transmiterea unor informatii pe o anumita banda de frecventa catre o persoana sau un grup-tinta, ce poate induce starile dorite de catre cel care le transmite’, spune colonelul Teodorescu. El face demersuri pentru introducerea in programa scolara a unui curs post-universitar de psihotronica, ‘de actiune energo-informationala’, care sa creeze baza necesara de specialisti in acest extrem de putin cunoscut domeniu, pentru armata.


 

FABULOS! Cu cât a scăzut valoarea acțiunilor Coca-Cola la bursă, după ce Ronaldo a mutat două sticle la conferință!
PARTENERI - GSP.RO
FABULOS! Cu cât a scăzut valoarea acțiunilor Coca-Cola la bursă, după ce Ronaldo a mutat două sticle la conferință!
Olivia Steer, în centrul unui nou SCANDAL. Ce a îndrăznit să spună acum soția lui Andi Moisescu
Playtech.ro
Olivia Steer, în centrul unui nou SCANDAL. Ce a îndrăznit să spună acum soția lui Andi Moisescu
Palatele romilor din Huedin, propuse pe lista obiectivelor turistice. Manex, proprietar: "Am luat un model după interneturi, ne place Versaci"
Observatornews.ro
Palatele romilor din Huedin, propuse pe lista obiectivelor turistice. Manex, proprietar: "Am luat un model după interneturi, ne place Versaci"
Horoscop 16 iunie 2021. Scorpionii ar fi bine să gândească de două ori și să vorbească o singură dată
HOROSCOP
Horoscop 16 iunie 2021. Scorpionii ar fi bine să gândească de două ori și să vorbească o singură dată
Lumea filmului este în doliu. A murit o mare actriță, după ce a fost lovită de o trotinetă
Știrileprotv.ro
Lumea filmului este în doliu. A murit o mare actriță, după ce a fost lovită de o trotinetă
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Telekomsport
Scene interzise cardiacilor. Mai multe vedete, orgie greu de imaginat. Cum au fost surprinse
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sărbătorește încrederea în tine și respectul pentru mediu cu noua colecție sustenabilă de costume de baie H&M (PUBLICITATE)