De Mihai Niculescu,

„A fost afectată astereala de sub învelitoarea din tablă. Cabana cuprinsă inițial de incendiu a ars în totalitate pe o suprafață desfășurată de aproximativ 150 mp. Incendiul este localizat, nu mai există pericol de propagare. Echipajele de pompieri lucrează in continuare pentru lichidarea și înlăturarea efectelor negative”, au declarat reprezentanții ISU Alba, potrivit alba24.ro.

Incendiul s-a extins la acoperișul altor două construcții învecinate, pe aproximativ 40 mp la fiecare dintre ele. Pompierii au intervenit cu dificultate din cauza drumului dificil de acces și a distanței mari până la locul incendiului.

La incendiu au intervenit pompierii din Sebeș cu două autospeciale cu apă și spumă, pompierii de la SVSU Șugag cu o autospecială și doi ofițeri din Grupa Operativă a ISU Alba. O altă mașină cu apă și spumă a intervenit în sprijinul lor, de la Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, au comunicat pompierii.

Potrivit ISU Alba, persoana care a anunțat incendiul prin 112 a declarat că flăcările au cuprins toată clădirea, însă nu sunt persoane rănite.

Sursa foto: alba24.ro

Citeşte şi:

Cum se vede România prin ochii unei mari reviste de cinema: „În absența justiției, nu există eroism de sărbătorit, tot ce mai rămâne este durere”

Nămoloasa, singurul sat rupt de județul lui, și filozofia lui nea Costică, bătrânul care locuiește unde se termină drumul. ”Și lumea, tată”

Veste rea pentru Dincă. Câţi bani datorează criminalul Primăriei din Caracal

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie