Mergi direct la conținut »
Călin Popescu Tăriceanu, huiduit la Brașov. Protest cu sicriu și cruce. „Tăriceanu pentru noi este Dragnea 2” / VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Călin Popescu Tăriceanu, huiduit la Brașov. Protest cu sicriu și cruce. „Tăriceanu pentru noi este Dragnea 2” / VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu, huiduit la Brașov. Protest cu sicriu și cruce. „Tăriceanu pentru noi este Dragnea 2” / VIDEO

Protest față de Călin Popescu Tăriceanu în Brașov, unde ALDE a organizat „Marșul demnității”. Zeci de protestatari l-au huiduit pe liderul ALDE pe care l-au întâmpinat cu un sicriu și o cruce. Manifestanții au scandat și împotriva jandarmilor care i-au legitimat.

De Răzvan Mihalașcu,

Aproape 30 de persoane s-au adunat duminică în apropierea Platformei Roman, unde duminică a avut loc mitingul ALDE din Brașov. Manifestanții au afișat parcarte cu mesaje precum „Tăriceanu este pentru noi Dragnea 2” și au scandat lozinci împotriva ALDE și PSD. De asemenea, au adus cu ei un sicriu și o cruce, notează Mediafax.

Pentru că au fost legitimați de jandarmi, protestatarii au scandat „Jandarmeria apără hoția”.

În momentul în care susținătorii ALDE au ajuns încolonați în dreptul grupului de protestatari, aceștia au huiduit și au scandat „Libertate” şi „Hoţii”.

Potrivit sursei citate, marșul organizat de ALDE se desfășoară pe traseul urmat de muncitorii de la Intreprinderea de Autocamioane Braşov în 15 Noiembrie 1987: Roman – Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean Braşov – Prefectura Braşov. Organizatorii mitingului au anunțat că participanții vor merge pe o singură bandă de circulație pentru ca traficul să nu fie blocat.

În aprilie, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a fost huiduit la Iași, la evenimentul de lansare a candidaților la alegerile europarlamentare.

sursă foto: observatorulbv.ro


Citește și:

65.000 de euro pentru o frântură de istorie. Casa în care a locuit scriitorul Lev Tolstoi la București în 1854 a fost scoasă la vânzare


 

Close
Închide
  Close