Stația de metrou Costin Georgian se redeschide mai devreme. Lucrările la sistemul de control s-au încheiat

12 septembrie 2017 14:48

Când se redeschide stația de metrou Costin Georgian. Metrorex redeschide miercuri, 12 septembrie 2017, începând cu oră 15:00, accesul stației de metrou Costin Georgian, pentru că lucrările la sistemul de control acces au fost finalizate mai devreme și pentru această stație.

Și staţia de metrou Dimitrie Leonida s-a redeschis mai devreme, pe 11 septembrie din același motiv. Ambelee stații era programate pentru lucrări în perioada 9-12 septembrie.

Metrorex precizează că ultimele două stații de metrou ce urmează a fi modernizate sunt Pantelimon și Basarab 1, iar lucrările se vor derula în perioada 16-19 septembrie.

Pentru stația de metrou Pantelimon, ca și în cazul celorlalte stații cu un singur acces, Metrorex a informat autoritățile locale și Regia Autonomă de Transport București (RATB) cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață.

În continuare, Metrorex –  împreună cu Antreprenorul – lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp posibil.


CITEȘTE ȘI… VIDEO/ Prima zi de fițe la Liceul „Jean Monnet”, cu motocicleta și jeep-ul. ”Poate că suntem un liceu mai cu bani, dar suntem egali între noi!”


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro