Mergi direct la conținut »
Se caută candidați pentru rolul de cavaleri și domnițe, la Castelul Corvinilor și în festivaluri medievale. Care sunt cerințele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Se caută candidați pentru rolul de cavaleri și domnițe, la Castelul Corvinilor și în festivaluri medievale. Care sunt cerințele

Se caută candidați pentru rolul de cavaleri și domnițe, la Castelul Corvinilor și în festivaluri medievale. Care sunt cerințele

Tinerii care sunt interesaţi să participe în calitate de cavaleri sau domniţe la activităţile desfăşurate de Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Hunedoara (AOCH) la Castelul Corvinilor sau la diverse festivaluri cu tematică medievală din ţară se pot prezenta sâmbătă şi duminică în curtea monumentului istoric, unde va avea loc o selecţie de noi membri ai organizaţiei.

De Dragoș Tănase,

Asociaţia are nevoie de noi colaboratori, deoarece o parte dintre membrii mai vechi se află la studii universitare, iar alţii au plecat la muncă în alte oraşe sau în străinătate.

„Căutăm oameni buni, disciplinaţi. Este foarte important să fie sănătoşi şi să nu aibă probleme de ordin penal. Candidaţii vor fi întrebaţi cum cred că se va desfăşura activitatea lor la castel sau în Ordinul Cavalerilor de Hunedoara. Dacă vor învăţa suficient de bine tehnicile necesare, tinerii vor putea activa în cadrul castelului sau la diverse festivaluri cu tematică medievală din ţară”, a declarat preşedintele AOCH, Marius Badiu, pentru Agerpres.

Tinerii care vor trece de interviul organizatorilor şi vor fi recrutaţi în cadrul AOCH vor trebui să se prezinte săptămânal la antrenamente sau diverse lecţii organizate pentru pregătirea lor în calitate de cavaleri sau domniţe.

De aceea, se recomandă candidaţilor să aibă domiciliul în judeţul Hunedoara pentru a putea lua parte în mod activ la aceste sesiuni de pregătire. În prezent, din AOCH fac parte 12 cavaleri şi domniţe.

Singurul parc de aventură construit pe ruinele unei vechi unități militare se află tot în Hunedoara.

FOTO – Facebook.com


Citește și… Cetatea Râșnov s-a transformat în platou de filmare. Pelicula este realizată de regizori de la Hollywood


 

Close
Închide
  Close