17 Iul. 2017 23:48

Ludovic Orban, întrebat dacă își dorește să fie premier în anul 2020: Candidatul pe care PNL îl va susține pentru această funcție trebuie să fie președintele partidului

Distribuie

Candidatul PNL pentru funcția de premier, președintele partidului. Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarant, luni seara, la un post TV, că liberalii ar trebui să-l susțină drept candidat pentru funcția de premier pe președintele partidului, după viitoarele alegeri parlamentare.

„În opinia mea, candidatul la funcția de premier trebuie să fie președintele partidului”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV, întrebat dacă își dorește să fie premier în anul 2020, când vor fi alegeri parlamentare.

Liberalul a indicat că la începutul săptămânii viitoare liberalii își vor desemna președinții comisiilor de specialitate.


CITEȘTE ȘI… Mihaela Borcea a făcut public regimul cu care a topit grăsimea: „am reuşit să slăbesc brusc 8 kilograme…”


„Vom începe, în august, actualizarea programului de guvernare și mai ales analiza situației, pentru că între timp au apărut multe modificări de la momentul alegerilor și până astăzi care necesită alte răspunsuri decât cele care ar fi fost valabile pe 11 decembrie. De asemenea, constituim și echipa guvernamentală”, a adăugat președintele PNL citat de Agerpres.

Ludovic Orban a mai susținut că procesul în care a fost implicat nu îl poate împiedica să candideze pentru funcția de premier.

„Pot să vă spun cu precizie că nu numai că nu am săvârșit nicio infracțiune, dar aș putea spune chiar că am avut o conduită corectă în condițiile în care am avut oferta de a lua bani pentru campanie, care nu era evident o formă de finanțare ilegală. Eu nu am luat banii respectivi, ca să nu mai spun că nu am folosit în niciun fel funcția politică”, a spus Ludovic Orban.


CKITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi


 

Comentarii
← Inchide