Mergi direct la conținut »
VIDEO | Carambol cu 6 mașini în Piața Constituției, provocat de doi șoferi care s-ar fi luat la întrecere. Șase persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Carambol cu 6 mașini în Piața Constituției, provocat de doi șoferi care s-ar fi luat la întrecere. Șase persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă

VIDEO | Carambol cu 6 mașini în Piața Constituției, provocat de doi șoferi care s-ar fi luat la întrecere. Șase persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă

Un carambol cu șase mașini s-a produs noaptea trecută în Capitală, în zona parcării din Piața Constituției. Șase persoane au fost rănite, între care una în stare gravă, fiind transportate la spital.

De Dragoș Tănase,

Potrivit martorilor, doi șoferi s-ar fi luat la întrecere, pe bulevarul Libertații, lângă Casa Poporului, dar au pierdut controlul volanului și au lovit alte cinci autoturisme.

„Accidentul a fost provocat de două mașini. Starea victimelor este bună”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF), maior Daniel Vasile, pentru huff.ro.

Starea victimelor este stabilă, una dintre ele fiind în stare mai gravă, a afirmat Claudiu Costea.

Accidentul a avut loc într-o zonă cunoscută printre cei pasionați de cai putere, care se strâng acolo noaptea pentru a-și admira mașinile. În plus, acolo au loc adesea curse ilegale de mașini.

„Încercăm să eliminăm astfel de activități ilegale. Sunt trimise în fiecare seară echipaje (de Poliție Rutieră-n.r.), pentru a monitoriza zona”

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea:

Într-o intervenție telefonică la Digi 24, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Claudiu Costea, a precizat că de această dată nu se poate spune cu exactitate că a fost vorba despre drifturi.

El a mai spus că polițiștii vor viziona și imagini surprinse de camere de supraveghere aflate în Piața Constituției, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

FOTO: Digi 24

Close
Închide
  Close