MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Cardurile BCR nu vor funcționa în noaptea de vineri spre sâmbătă. Explicațiile băncii

Distribuie

Cardurile emise de BCR nu vor funcționa în noaptea de vineri spre sâmbătă, din cauza unei operațiuni de mantenanță anunțată de bancă. Clienții nu vor putea folosi bancomatele și nici aplicațiile mobile. Sistemul informatic va fi repornit sâmbătă la ora 5.00, anunță BCR

Banca Comercială Română (BCR) opreşte sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a anunţat banca.

Astfel, în intervalul 13 aprilie 2019, ora 1:00 – 13 aprilie, ora 5:00 sistemul de carduri va fi oprit, se arată în comunicatul remis Agerpres.

Cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele de acceptare.

În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate ATM-uri (Bancomate), MFM-uri (Maşini multifuncţionale) şi POS.

De asemenea, în aplicaţiile George/George Go, nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului: blocare card, deblocare card, modificări limite tranzacţionare (ATM/POS), rambursare card de credit, tranzacţiile la ASV-uri (Automate de schimb valutar) nu vor fi afectate.

În ceea ce priveşte tranzacţiile la APT (Ghişee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare (nu va putea fi utilizată funcţionalitatea de autentificare cu card BCR).

„Pentru informaţii mai detaliate, clienţii pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din străinătate la tarif normal”, precizează BCR.


Citește și: PAH îl acuză pe șeful DIICOT Felix Bănilă că minte în privința capturilor de droguri! „Această formidabilă abureală”


 

Comentarii